Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor bestanden > Nieuw bestand

Nieuw bestand

Staat de gebruiker toe om een nieuw bestand te maken.

Zie ook

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Nee

FileMaker WebDirect

Nee

FileMaker Server

Nee

FileMaker Cloud

Nee

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Nee

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

Deze scriptstap opent het venster ‘Maken’. Nadat het nieuwe bestand is geopend, wordt het script opnieuw actief. Als er nog scriptstappen zijn, gaat de uitvoering van het script door. Het nieuwe bestand blijft geopend en actief.

Tip  Als u wilt dat het oorspronkelijke bestand actief blijft, voegt u na de stap 'Nieuw bestand' de scriptstap 'Venster selecteren' toe.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript exporteert records en maakt vervolgens een nieuw bestand waarin de records worden geïmporteerd.

Foutafvanging instellen [Aan]
Records exporteren [Met dialoogvenster: Aan ; Directory’s maken: Uit]
Nieuw bestand