Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Mobiele functies

Mobiele functies

Mobiele functies worden gebruikt met FileMaker Go.

Klik op een functienaam voor meer informatie.

Deze functie

Geeft dit als resultaat

GetSensor

De waarde van een opgegeven sensor voor een iOS-apparaat.

Location

De huidige breedte- en lengtegraad van een iOS-apparaat waarop FileMaker Go wordt uitgevoerd, alsook de nauwkeurigheid ervan.

LocationValues

De huidige lengte- en breedtegraad en hoogte van een iOS-apparaat waarop FileMaker Go wordt uitgevoerd; de nauwkeurigheid ervan, en de minuten sinds de waarden als resultaat zijn gegeven.

RangeBeacons

Geeft als resultaat een lijst met iBeacons en hun afstand tot een iOS-apparaat.