Objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond bewerken > Lay-outthema's opslaan en beheren > Lay-outthema's importeren

Lay-outthema's importeren

Als u thema's wilt importeren, moet u volledige toegangsprivileges voor de lay-out hebben voor de bron- en doelbestanden. Raadpleeg Privileges voor toegang tot records bewerken en Lay-outprivileges bewerken.

Zo importeert u een thema:

1. Open het bestand waarin het thema wordt geïmporteerd.

2. Kies Bestand > Beheren > Thema's.

Tip  In de lay-outmodus kunt u ook Lay-outs > Thema wijzigen > Thema's importeren kiezen.

3. Klik op Importeren in het dialoogvenster Thema's beheren.

4. Selecteer het bestand dat de thema's bevat die u wilt importeren en klik op Openen .

5. Selecteer in het dialoogvenster Thema's importeren de scripts die u wilt importeren.

6. Klik op OK.

De geïmporteerde thema's verschijnen in het dialoogvenster Thema's beheren in de volgorde waarin ze zijn geïmporteerd.

Opmerkingen

Wanneer u een thema importeert, registreert FileMaker Pro Advanced een vermelding in het bestand import.log dat zich in dezelfde map als de database bevindt. Dubbelklik op het logbestand om logvermeldingen te bekijken.

Verwante onderwerpen

Een lay-outthema opslaan

Lay-outthema's beheren