Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get (VensterBureaubladBreedte)

Get (VensterBureaubladBreedte)

Geeft de breedte, in punten, van de bureaubladruimte.

Opmaak

Get (VensterBureaubladBreedte)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

getal

Afkomstig van

FileMaker Pro 7.0

Beschrijving

In FileMaker Pro Advanced is de bureaubladruimte het gebied op het beeldscherm waarin het actieve venster zich bevindt, zonder de taakbalk in Windows of de menubalk en het Dock in macOS.

In FileMaker WebDirect is de bureaubladruimte het gebied op het hoofdbeeldscherm. In macOS hebben alle schermen menubalken en het hoofdscherm is waar het actieve venster zich bevindt. In Windows is het hoofdscherm de plaats waar de taakbalk zich bevindt.

In FileMaker Go is de bureaubladruimte het volledige gebied van het scherm.

Voorbeeld 1

Geeft als resultaat 1920 in Windows wanneer er één scherm is en de resolutie ervan op 1920 x 1080 is ingesteld.

Geeft als resultaat 2560 in macOS wanneer er één scherm is en de resolutie ervan op 2560 x 1440 is ingesteld.