Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get (HostNaam)

Get (HostNaam)

Geeft als resultaat de geregistreerde naam van de computer waarop het bestand wordt gehost.

Opmaak

Get (HostNaam)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

Op de computer die het bestand host wordt de huidig geregistreerde computernaam weergegeven in Configuratiescherm (Windows) of in Systeemvoorkeuren (macOS).

Opmerkingen

Als de huidige berekening is opgeslagen en u geeft de context ervoor op, dan wordt deze functie geëvalueerd op basis van die context. Anders wordt deze functie geëvalueerd op basis van de context van het huidige venster.

Voorbeeld 1

Geeft Frits Dijkstra als resultaat als Frits Dijkstra de geregistreerde naam van de gebruikte hostcomputer is.