Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get (LijstDocumentenpad)

Get (LijstDocumentenpad)

Geeft als resultaat een lijst met alle bestanden en mappen in de map Documenten die als resultaat is gegeven door de functie Get (Documentpad).

Opmaak

Get (LijstDocumentenpad)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

tekst

Afkomstig van

FileMaker Pro 10.0

Beschrijving

In de lijst wordt elke padnaam in de map Documenten weergegeven, van elkaar gescheiden met een regeleinde. De naamgeving van de bestanden en mappen is in overeenstemming met de naamgevingsconventies van FileMaker Pro Advanced.

Gebruik Get (LijstDocumentenpad) met de Records importeren scriptstap en de Records exporteren scriptstap om te bepalen of er een bestand in de map Documenten is voordat u met de scriptstap Bestand openen het bestand opent. Get (LijstDocumentenpad) zorgt ervoor dat meerdere scripts veilig kunnen lezen van en schrijven naar dezelfde FileMaker Pro Advanced-database.

Opmerkingen

In FileMaker WebDirect, de FileMaker Data API en Custom Web Publishing wordt deze functie niet ondersteund en wordt een lege tekenreeks als resultaat gegeven.

Voorbeeld 1

Geeft voor FileMaker Server de volgende padnamen als resultaat:

In Windows:

/C:/Program Files/FileMaker/FileMaker Server/Data/Documents/lastmonthsales.xlsx
/C:/Program Files/FileMaker/FileMaker Server/Data/Documents/forecastsales.xlsx
/C:/Program Files/FileMaker/FileMaker Server/Data/Documents/SAP
/C:/Program Files/FileMaker/FileMaker Server/Data/Documents/SAP/sap001.txt
/C:/Program Files/FileMaker/FileMaker Server/Data/Documents/SAP/sap002.txt

In macOS:

/Macintosh HD/Library/FileMaker Server/Data/Documents/lastmonthsales.xlsx
/Macintosh HD/Library/FileMaker Server/Data/Documents/forecastsales.xlsx
/Macintosh HD/Library/FileMaker Server/Data/Documents/SAP
/Macintosh HD/Library/FileMaker Server/Data/Documents/SAP/sap001.txt
/Macintosh HD/Library/FileMaker Server/Data/Documents/SAP/sap002.txt

Elk deel van het pad kan verschillen van deze voorbeelden omdat het pad geen specifiek patroon volgt.

Voor een voorbeeldscript raadpleegt u Records exporteren scriptstap.

Naslaggegevens voor functies (alfabetisch overzicht)

Get (Documentpad)