Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get (Apparaat)

Get (Apparaat)

Geeft als resultaat een getal dat het type computer of mobiele apparaat voorstelt waarop het FileMaker-product wordt uitgevoerd.

Opmaak

Get (Apparaat)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

getal

Afkomstig van

FileMaker Pro 13.0

Beschrijving

Deze functie geeft als resultaat een getal dat het type computer of mobiele apparaat aangeeft waarop FileMaker Pro Advanced of FileMaker WebDirect momenteel wordt uitgevoerd, of het type iOS-apparaat waarop FileMaker Go momenteel wordt uitgevoerd.

Geeft als resultaat:

0 voor een onbekend apparaat

1 voor een Mac

2 voor een Windows-computer

3 voor een iPad

4 voor een iPhone of iPod touch

5 voor Android

Voorbeeld 1

Geeft als resultaat 2 als FileMaker Pro Advanced of FileMaker WebDirect momenteel wordt uitgevoerd op een Windows-computer.

Geeft als resultaat 3 als FileMaker Go of FileMaker WebDirect momenteel wordt uitgevoerd op een iPad.

Voor een voorbeeldscript raadpleegt u AVPlayer Afspelen scriptstap.