Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get (ProgrammaArchitectuur)

Get (ProgrammaArchitectuur)

Geeft als resultaat de huidige programma-architectuur.

Opmaak

Get (ProgrammaArchitectuur)

Parameters

Geen

Resulterend gegevenstype

Tekst

Afkomstig van

FileMaker Pro 14.0

Beschrijving

Geeft als resultaat:

i386 voor de 32-bits versie van FileMaker Pro Advanced.

x86_64 voor de 64-bits versie van FileMaker Pro Advanced, FileMaker Server, FileMaker Cloud, FileMaker WebDirect, de FileMaker Data API en Custom Web Publishing.

arm7 voor FileMaker Go uitgevoerd op een apparaat dat is gebaseerd op ARMv7.

arm7s voor FileMaker Go uitgevoerd op een apparaat dat is gebaseerd op ARMv7s.

arm64 voor FileMaker Go uitgevoerd op een apparaat dat is gebaseerd op 64-bits ARM.

Voorbeeld 1

Detecteert de ProgrammaArchitectuur en installeert vervolgens de gepaste versie van een plug-in.

If [Get (ProgrammaArchitectuur) = "i386"]
Plug-inbestand installeren [Plug-ins::32-bits]
Else If [Get (ProgrammaArchitectuur) = "x86_64"]
Plug-inbestand installeren [Plug-ins::64-bits]
End If

Verwante onderwerpen

Naslaggegevens voor functies (lijst met categorieën)

Naslaggegevens voor functies (alfabetisch overzicht)

Formules

Functies

Berekeningvelden definiëren

Operatoren gebruiken in formules