Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Diverse scriptstappen > Toepassing afsluiten

Toepassing afsluiten

Sluit alle geopende bestanden; sluit in FileMaker Pro Advanced het programma af.

Zie ook

Opties

Geen.

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Gedeeltelijk

FileMaker WebDirect

Gedeeltelijk

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud

Ja

FileMaker Data API

Nee

Custom Web Publishing

Nee

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

De scriptstap ‘Toepassing afsluiten’ doet het volgende in andere FileMaker-clients:

In FileMaker WebDirect wordt u afgemeld bij de huidige websessie en gaat u terug naar het Startpaneel van FileMaker WebDirect.

In FileMaker Go worden alle geopende databases gesloten en blijft FileMaker Go geopend.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript voorkomt dat de gebruiker de database in het weekend opent. Gestart door de BijEersteVensterOpenen scriptactivering.

Onderbreken door gebruiker toestaan [Uit]
If [DayName (Get (HuidigeDatum) ) = "Zaterdag" of DayName (Get (HuidigeDatum) ) = "Zondag"]
Toepassing afsluiten
End If

Verwante onderwerpen

Naslaggegevens voor scriptstappen (alfabetisch overzicht)

Naslaggegevens voor scriptstappen (lijst met categorieën)