Starta Admin Console > Starta guiden Driftsättning på en arbetsdator

Starta guiden Driftsättning på en arbetsdator
Obs!  Följande information gäller serveradministratörer.
Starta guiden Driftsättning på en arbetsdator:
Windows-versioner med Start-knappen: Klicka på Start-knappen > Alla program > FileMaker Server > Guiden Driftsättning för arbetsdator med FileMaker WebDirect.
Windows-versioner med Windows start-skärm: Klicka på Guiden Driftsättning för arbetsdator med FileMaker WebDirect.
macOS: Dubbelklicka på genvägen Guiden Driftsättning för arbetsdator med FileMaker WebDirect på skrivbordet.
Ange http://localhost:16003 i en webbläsare på arbetsdatorn.
Relaterade avsnitt
Använda guiden Driftsättning på en arbetsdator