Testa FileMaker Server > Avinstallera FileMaker Server

Avinstallera FileMaker Server
Obs!  Följande information gäller serveradministratörer.
Detaljerad information finns i Installations- och konfigurationsguiden för FileMaker Server.
Avinstallera i Windows
1. Öppna Kontrollpanelen och klicka sedan på Avinstallera ett program (eller Program och funktioner).
2. Välj FileMaker Server-produkten från listan och klicka sedan på Ändra.
3. Klicka på Nästa när installationsprogrammet startar.
4. Markera Ta bort och klicka på Nästa och sedan på Ta bort.
Avinstallera i macOS
Använd programmet för avinstallation som finns i mappen Library/FileMaker Server.