Administrera databaser > Skicka meddelanden till klienter som är anslutna till en värdbaserad databas

Skicka meddelanden till klienter som är anslutna till en värdbaserad databas
Obs!  Följande information gäller serveradministratörer och gruppadministratörer.
1. Klicka på fliken Aktivitet > Databaser.
2. Öppna mappen Databaser, den extra databasmappen eller en gruppmapp om det behövs.
3. Om du vill skicka ett meddelande till klienter som är anslutna till en specifik värdbaserad databas markerar du den databasen. Klicka på Menyn Skicka meddelande vid fliken Aktivitet Databaser och välj sedan Skicka meddelande.
Kommentar
Du kan inte skicka meddelanden till scriptklienter eller till klienter som är anslutna via Anpassad webbpublicering, JDBC, ODBC eller FileMaker Data API.
Om du är gruppadministratör måste serveradministratören konfigurera din administratörsgrupp innan du kan skicka meddelanden till klienter som är anslutna till de värdbaserade databaserna i din gruppmapp. Du kan få mer information av serveradministratören.
Relaterade avsnitt
Skicka planerade meddelanden till klienter som är anslutna till delade databaser
Administrera databaser