Introduktion till FileMaker Pro > Använda hjälpen

Använda hjälpen
FileMaker Pro Hjälp innehåller stegvisa instruktioner om FileMaker Pro-funktioner.
Använda hjälpen när du har en internetuppkoppling
Välj Hjälp > FileMaker Pro Hjälp eller FileMaker Pro Advanced Hjälp. Det här kan du göra om du behöver hjälp:
Läs igenom hjälpens innehållsförteckning och leta efter relevant kategori eller ämne. Om du inte ser innehållsförteckningen klickar du på Knappen Innehållsförteckning
Klicka på knapparna på startsidan om du vill ha hjälp angående vanligt förekommande ämnen
Sök efter vissa ämnen genom att ange en ämnesrubrik eller ett nyckelord i sökfältet
Om du arbetar i en dialogruta trycker du på F1 (Windows) eller Kommando-§ (macOS).
I vissa dialogrutor visas knappen Hjälp (Windows) eller Hjälp (macOS) eller länken Mer information, som du också kan klicka på för att få sammanhangsberoende hjälp om hur du använder dialogrutan.
I scriptfönstret och dialogrutan Ange beräkning kan du klicka på ett objekt i scriptstegen eller sektionen för funktioner så visas en beskrivning i sektionen för hjälp. Om du vill visa mer information klickar du på Hjälp.
Använda hjälpen offline
Du kan använda hjälpen även om du arbetar offline, men du måste vara ansluten till internet när du hämtar hjälpen.
Obs!  Du har inte tillgång till sammanhangsberoende hjälpfunktioner om dialogrutor när du använder hjälpen offline.
1. På hjälpens startsida klickar du på Hämta FileMaker Pro Hjälp.
2. Eventuellt behöver du extrahera den hämtade ZIP-filen.
3. Öppna filen Open Help.html.
Så här skriver du ut ett hjälpavsnitt:
När hjälpavsnittet visas klickar du på Utskriftsknapp och sedan på Skriv ut.