Referens > Scriptsteg > Scriptsteg för att öppna menyalternativ > Fjärröppna

Fjärröppna
Användning
Öppnar dialogrutan Fjärröppna fil
Se även
Format
Fjärröppna
Tillval
Inga.
Kompatibilitet

Där scriptsteget körs
Stöds
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server
Nej
FileMaker Go
Ja
Anpassad webbpublicering
Nej
FileMaker WebDirect
Nej
Runtime-lösning
Nej
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
Med dialogrutan Fjärröppna fil kan du välja och öppna en delad FileMaker Pro-fil via en nätverksanslutning. Mer information finns i Dialogrutan Fjärröppna fil.
Du kan använda det här scriptsteget för att öppna dialogrutan för användare om du angett att användarna inte ska ha tillgång till menyerna i FileMaker Pro.
Exempel 1
Visar en anpassad dialogruta med frågan om användaren vill öppna en delad databas, och öppnar dialogrutan Fjärröppna.
Visa anpassad dialogruta ["Vill du öppna en delad databas?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
Fjärröppna