Bestanden delen in een netwerk > Hangsloten van beveiliging

Hangsloten van beveiliging
Wanneer u verbinding maakt met een gehoste oplossing, ziet u mogelijk een hangslot dat de codering van uw verbinding met de host aangeeft. U kunt op het hangslot klikken om gedetailleerde informatie over het SSL-certificaat van de host te bekijken.
Beveiligde verbindingen zijn met SSL gecodeerd. Als beveiliging belangrijk is in uw omgeving, moet de serverbeheerder een aangepast SSL-certificaat installeren.
In het dialoogvenster Bestandsnaam en de rechterbovenhoek van het FileMaker Pro-venster:
Pictogram van open hangslot betekent dat de verbinding niet is gecodeerd.
Pictogram van gesloten hangslot betekent dat de verbinding is gecodeerd maar het SSL-certificaat voor FileMaker Server kan niet worden geverifieerd. U bent mogelijk verbonden met een server die zich voordoet als uw werkelijke bestemming, waardoor uw vertrouwelijke informatie gevaar kan lopen.
Pictogram van gesloten hangslot met een vinkje betekent dat de verbinding is gecodeerd met geverifieerd SSL-certificaat.