Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptactiveringen

Naslaggegevens voor scriptactiveringen
U kunt een scriptactivering instellen om op te geven dat een script wordt uitgevoerd als een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. Klik op de koppelingen voor de onderwerpen in dit gedeelte om een beschrijving van elke scriptactivering weer te geven.
In het onderdeel Compatibiliteit van elk onderwerp leest u waar de scriptactivering in werking kan worden gezet. Niet-ondersteunde scriptactiveringen worden niet in werking gezet.
Verwante onderwerpen
Scriptactiveringen instellen voor lay-outs
Scriptactiveringen instellen voor objecten
Bestandsopties instellen