FileMaker Pro Advanced gebruiken > Bestanden instellen voor Developer-oplossingen (FileMaker Pro Advanced) > Instellingen van een oplossing opslaan (FileMaker Pro Advanced)

Instellingen van een oplossing opslaan (FileMaker Pro Advanced)
Wanneer u in FileMaker Pro Advanced een aangepaste reeks bestanden maakt, kunt u de instellingen opslaan die u in het dialoogvenster Developer-hulpprogramma's opgeeft en ze opnieuw gebruiken. De instellingen bevatten ook de lijst van de te wijzigen bestanden.
Zo slaat u een instellingenbestand op:
1. Sluit alle databasebestanden die u wilt aanpassen.
2. Kies Gereedschappen > Developer-hulpprogramma's.
3. Klik op Toevoegen om de bestanden te zoeken die u wilt aanpassen.
4. Als u meerdere bestanden toevoegt, dubbelklikt u op een bestand in de lijst om het primaire bestand op te geven.
5. Selecteer de benodigde instellingen voor Developer-hulpprogramma's. Raadpleeg Bestanden instellen voor Developer-oplossingen (FileMaker Pro Advanced).
6. Klik in het vak Applicatie opties op Opgeven en selecteer de vereiste opties. Raadpleeg Opties voor Developer-oplossingen opgeven (FileMaker Pro Advanced).
7. Klik op Instellingen opslaan.
8. Kies een locatie en bestandsnaam voor het instellingenbestand.
9. Klik op Opslaan.
De extensie .sav wordt automatisch toegevoegd en mag niet worden gewijzigd. U kunt net zoveel instellingenbestanden opslaan als u wenst, in verschillende locaties en met verschillende namen.
Verwante onderwerpen
Bestanden binden als een runtime-oplossing (FileMaker Pro Advanced)
De beheertoegang tot databases verwijderen (FileMaker Pro Advanced)
Runtime-oplossingen maken (FileMaker Pro Advanced)
Databases weergeven in de kioskmodus (FileMaker Pro Advanced)