Records zoeken > Snel zoeken in de modus Bladeren
 
Snel zoeken in de modus Bladeren
U kunt een opdracht voor Snel zoeken uitvoeren om te zoeken in alle velden van de huidige lay-out die voor Snel zoeken zijn ingeschakeld.
Om records te zoeken die overeenkomen met ten minste één reeks criteria die u opgeeft, voert u een zoekopdracht in de modus Zoeken uit. Raadpleeg Records zoeken die voldoen aan meerdere criteria.
Zo voert u een opdracht voor Snel zoeken uit:
1. Typ in de modus Bladeren een of meerdere woorden in het zoekvak Zoekvak of het vak voor Snel zoeken in de rechterbovenhoek van de statusbalk.
2. Druk op Enter of Return.
De zoekopdracht omvat alle velden in de huidige lay-out die voor Snel zoeken zijn ingeschakeld. Uw zoekopdracht geeft als resultaat een gevonden reeks met records. Het gemarkeerde deel van het cirkeldiagram Pictogram voor cirkeldiagram in de statusbalk geeft aan welk gedeelte van het totale aantal records wordt weergegeven.
Opmerkingen 
De enige operator die wordt ondersteund door Snel zoeken is de operator overeenkomst met aantal woorden, dubbele aanhalingstekens (" ").
Als u meer dan één woord typt in het zoekvak, zoekt FileMaker Pro records die alle woorden die u hebt getypt bevatten.
Bij Snel zoeken worden resumé-, container- en globaalvelden niet doorzocht.
Kies Records > Alle records tonen om alle records weer te geven.
Als u een lijst met recente snelle zoekopdrachten wilt bekijken, klikt u op de pijl omlaag in het zoekvak. Kies vervolgens een zoekterm in de zoekgeschiedenis om een snelle zoekopdracht voor de term uit te voeren.
Verwante onderwerpen 
Snel zoeken configureren