Paden in scripts op servers
Wanneer u een script met FileMaker Server gebruikt, moet u met het volgende rekening houden:
Elk opgegeven bestand moet in de map Documenten van FileMaker Server, de tijdelijke map of een onderliggende map van een van deze mappen staan. Dit zijn bijvoorbeeld geldige mappen voor bestand.csv:
<Documenten>/bestand.csv
<Tijdelijke pad>/bestand.csv
<Documenten>/Map1/bestand.csv
<Tijdelijk pad>/Map1/Map2/Map3/Map4/bestand.csv
Een onvolledig pad naar het bestand (bijvoorbeeld een ander pad dan /Macintosh HD/Bibliotheek/FileMaker Server/Data/Documenten/<0 of meer directory's>/<bestandsnaam> is) wordt geëvalueerd als zijnde gerelateerd aan het tijdelijke pad.
Elk pad met ".." is ongeldig.
Verwante onderwerpen
Records exporteren scriptstap
Records importeren scriptstap
Get ( Documentpad ) scriptstap
Get ( TijdelijkPad ) scriptstap
Scripts uitvoeren in FileMaker Server