Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor het openen van menuopdrachten > Bestandsopties openen

Bestandsopties openen
Doel
Opent het tabblad Openen in het dialoogvenster Bestandsopties.
Zie ook
Opmaak
Bestandsopties openen
Opties
Geen.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server
Nee
FileMaker Go
Nee
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Nee
Runtime-oplossing
Gedeeltelijk
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
Deze scriptstap doet hetzelfde als wanneer u achtereenvolgens Bestand > Bestandsopties kiest.
Met deze scriptstap kunt u voor gebruikers van wie u de toegang tot FileMaker Pro-menu's hebt beperkt het dialoogvenster Bestandsopties openen.
Opmerkingen
Alleen het tabblad Spelling van het menu Bestandsopties is beschikbaar in runtimeoplossingen.
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript geeft een aangepast dialoogvenster weer waarin de gebruiker wordt gevraagd of deze het dialoogvenster 'Bestandsopties' wil openen.
Aangepast dialoogvenster tonen ["Wilt u het dialoogvenster Bestandsopties openen?"]
If [Get (KeuzeLaatsteBericht) = 1]
Bestandsopties openen