Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptactiveringen > BijOverschakelenPaneel

BijOverschakelenPaneel
Voert een script uit wanneer een vensterbesturingselement naar een ander deelvenster overschakelt. Dit kan gebeuren in een tabbladbesturingselement wanneer een gebruiker bijvoorbeeld klikt op een inactief tabblad of wanneer een script een object op een ander tabblad actief maakt.
Wanneer wordt het script uitgevoerd
Voordat de gebeurtenis is verwerkt.
De modi waarin de activering kan worden gebruikt
Modi Bladeren en Zoeken.
Resultaat
U kunt de Script afsluiten scriptstap in het geactiveerde script gebruiken om Waar of Onwaar als resultaat te geven.
Waar: de gebeurtenis die het script activeerde, gaat verder.
Onwaar: de gebeurtenis die het script activeerde, is geannuleerd.
Compatibiliteit

Waar de scriptactivering in werking wordt gezet
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 12.0
Opmerkingen
BijOverschakelenPaneel geldt voor het volledige vensterbesturingselement en niet voor afzonderlijke vensters. Als u controle wilt hebben over het schakelen tussen bepaalde vensters, gebruikt u de functies Get ( HuidigePaneelActivering ) en Get ( DoelPaneelActivering ).
Aangezien deze activering in werking wordt gezet alvorens de schakeling tussen vensters wordt verwerkt, wordt de waarde van de scriptparameter die BijOverschakelenPaneel doorgeeft aan uw script bepaald vóór het schakelen tussen vensters. Als u echter de scriptparameter gebruikt om de verkregen waarde van Get (HuidigePaneelActivering) of Get (DoelPaneelActivering) door te geven aan uw script, is de waarde nul. Om nuttige waarden te verkrijgen, gebruikt u deze functies alleen in het script dat door BijOverschakelenPaneel in wordt geactiveerd en niet in de scriptparameter.
Verwante onderwerpen
Scriptactiveringen instellen
Scriptactiveringen instellen voor lay-outs
Scriptactiveringen instellen voor objecten