Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptactiveringen > BijToegangObject

BijToegangObject
Voert een script uit wanneer een lay-outobject actief wordt doordat:
een gebruiker met de Tab-toets het object selecteert
een gebruiker op het object klikt
een scriptstap ervoor zorgt dat een object wordt geselecteerd
een gebruiker beweegt tussen herhalingen in een herhalend veld
Wanneer wordt het script uitgevoerd
Nadat de gebeurtenis is verwerkt.
De modi waarin de activering kan worden gebruikt
Modi Bladeren en Zoeken.
Resultaat
Geen.
Compatibiliteit

Waar de scriptactivering in werking wordt gezet
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
FileMaker WebDirect
Gedeeltelijk
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 10.0
Opmerkingen
In FileMaker WebDirect wordt deze scriptactivering niet in werking gezet wanneer deze aan een web viewer is toegewezen.
De BijToegangObject scriptactivering, BijVerlatenObject scriptactivering en BijToetsaanslagObject scriptactivering kunnen in werking worden gezet wanneer ze aan resumé- en berekeningvelden zijn toegewezen.
Als BijToegangObject is toegewezen aan een portaalobject, wordt die in werking gezet wanneer er een andere portaalrij actief wordt. Wanneer u op een ander object in dezelfde portaalrij klikt, wordt de scriptactivering BijToegangObject van het portaal niet opnieuw in werking gezet.
BijToegangObject zal niet worden geactiveerd vanuit een portaal dat zich in de zoekmodus bevindt.
Wanneer FileMaker Pro naar de zoekmodus overschakelt en een veld wordt geactiveerd, dan wordt BijToegangObject geactiveerd als de activering is ingesteld om in de zoekmodus in werking te worden gezet.
Bladeren maakt het object niet actief en zet deze scriptactivering niet in werking.
Wanneer u op een knop, een popover-knop of een vensterbesturingselement klikt, zet u deze activering op de knop of het tabblad niet in werking. Wanneer u op Tab drukt om naar een knop, tabblad of schuifpaneel te gaan en dit het actieve object te maken, wordt deze activering niet in werking gezet.
Een popover-venster sluiten met de Esc-toets of de Popover sluiten scriptstap activeert de gekoppelde popover-knop en de scriptactivering BijToegangObject.
Zie Acties die geen scriptactiveringen in werking zetten voor een lijst met acties die deze scriptactivering niet in werking zetten.
Verwante onderwerpen
Scriptactiveringen instellen
Scriptactiveringen instellen voor lay-outs
Scriptactiveringen instellen voor objecten