Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptactiveringen > BijEersteVensterOpenen

BijEersteVensterOpenen
Voert een script uit telkens als u een venster van een databasebestand opent wanneer geen andere vensters voor het bestand zijn geopend.
Wanneer wordt het script uitgevoerd
Nadat het eerste venster van een bestand wordt geopend.
De modi waarin de activering kan worden gebruikt
BijEersteVensterOpenen wordt geactiveerd voordat FileMaker Pro naar een modus gaat.
Resultaat
Geen.
Compatibiliteit

Waar de scriptactivering in werking wordt gezet
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 12.0
Opmerkingen
Deze activering treedt in werking wanneer het eerste venster voor een bestand direct, handmatig of via de Bestand openen scriptstap wordt gemaakt. Als een bestand wordt geopend met een verborgen venster via een relatie of een script, treedt deze activering pas in werking wanneer een venster direct wordt gemaakt. Een script in een ander bestand uitvoeren zet deze activering in dat bestand echter niet werking, zelfs als het script het eerste venster voor dat bestand maakt. Om deze activering in een ander bestand in werking te zetten, opent u het andere bestand met de scriptstap Bestand openen alvorens het script in dat bestand uit te voeren.
Verwante onderwerpen
Scriptactiveringen instellen
Scriptactiveringen instellen voor lay-outs
Scriptactiveringen instellen voor objecten