Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptactiveringen > BijExterneOpdrachtOntvangen

BijExterneOpdrachtOntvangen
Voert een script uit wanneer de gebruiker drukt op één van de volgende knoppen op het toegangsscherm of op een extern apparaat: stoppen, afspelen, pauzeren, schakelen tussen afspelen/pauzeren, volgende afspelen, vorige afspelen, vooruitspoelen of terugspoelen.
Wanneer wordt het script uitgevoerd
Nadat de gebeurtenis is verwerkt.
De modi waarin de activering kan worden gebruikt
Modi Bladeren en Zoeken.
Resultaat
Geen.
Compatibiliteit

Waar de scriptactivering in werking wordt gezet
Ondersteund
FileMaker Pro
Nee
FileMaker Server
Nee
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Nee
Runtime-oplossing
Nee
Afkomstig van
FileMaker Pro 14.0
Opmerkingen
Gebruik de Get ( ActiveringExternEvenement ) functie om de gebeurtenis die de scriptactivering in werking heeft gezet als resultaat te geven.
Verwante onderwerpen
Scriptactiveringen instellen
Scriptactiveringen instellen voor lay-outs
Scriptactiveringen instellen voor objecten