Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor bestanden > Nieuw bestand

Nieuw bestand
Doel
Staat de gebruiker toe om een nieuw bestand te maken.
Zie ook
Opmaak
Nieuw bestand
Opties
Geen.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server
Nee
FileMaker Go
Nee
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Nee
Runtime-oplossing
Nee
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
Deze scriptstap opent het dialoogvenster 'Nieuw bestand'. Nadat het nieuwe bestand is geopend, wordt het script opnieuw actief. Als er nog scriptstappen zijn, gaat de uitvoering van het script door. Het nieuwe bestand blijft geopend en actief.
Tip  Als u wilt dat het oorspronkelijke bestand actief blijft, voegt u na de stap 'Nieuw bestand' de scriptstap 'Venster selecteren' toe.
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript exporteert records en maakt vervolgens een nieuw bestand waarin de records worden geïmporteerd.
Foutafvanging instellen [Aan]
Records exporteren [Met dialoogvenster: Aan]
Nieuw bestand