Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Diverse scriptstappen > Menureeks installeren

Menureeks installeren
Doel
Wijzigt de menureeks op basis van voorwaarden die in het script zijn vastgesteld.
Zie ook
Opmaak
Menureeks installeren [<naam menureeks>; Gebruiken als standaardbestand: Aan/Uit]
Opties
Met <naam menureeks> geeft u de menureeks op die u wilt installeren.
Als u Gebruiken als standaardbestand inschakelt, krijgt de menureeks die in deze scriptstap is opgegeven voorrang op het standaardmenu van het bestand dat in het dialoogvenster 'Eigen menu's beheren' is opgegeven. Nadat u het bestand hebt gesloten, wordt de standaardmenureeks weer ingesteld op deze die in het dialoogvenster Eigen menu's beheren is opgegeven. Selecteer uit de lijst de menureeks die u door de scriptstap wilt laten installeren.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server
Nee
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Nee
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 8.0
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript gaat naar de lay-out Factuurgegevens en installeert de menureeks Facturen als de menureeks Facturen afdrukken was geïnstalleerd.
Ga naar lay-out ["Factuurgegevens"]
If [Get (NaamEigenMenureeks) = "Menureeks Facturen afdrukken"]
Menureeks installeren [“Menureeks Facturen” ; Gebruiken als standaardbestand: Uit]
Verwante onderwerpen
Get ( NaamEigenMenureeks ) functie