Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get ( PrinterNaam )

Get ( PrinterNaam )
Doel
Geeft als resultaat tekst die de naam van de standaardprinter identificeert.
Opmaak
Get (PrinterNaam)
Parameters
Geen
Resulterend gegevenstype
tekst
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
Geeft, in Windows, als resultaat een tekenreeks waarin de volgende onderdelen door een komma zijn gescheiden:
de naam van de printer
de naam van het stuurprogramma
de naam van de printerpoort
Geeft in macOS als resultaat een tekenreeks waarin de volgende onderdelen door het woord op zijn gescheiden:
de wachtrijnaam van de printer (indien beschikbaar)
het IP-adres van de printer
Als een van deze gegevens niet beschikbaar is, bevat het resultaat het woord <Onbekend> (behalve voor de wachtrijnaam in macOS).
Opmerkingen
In FileMaker WebDirect wordt deze functie niet ondersteund en wordt een lege tekenreeks als resultaat gegeven.
Voorbeelden
Geeft als resultaat HP LaserJet P4015, winspool, Ne03 in Windows.
Geeft als resultaat 24.109.265.43 in macOS.