Objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond bewerken > Veldobjecten opmaken en instellen in de modus Lay-out > Tekst van plaatsvervanger opmaken

Tekst van plaatsvervanger opmaken
1. Selecteer in de lay-outmodus het veld met de tekst van de plaatsvervanger.
2. Klik op Infovenster Knop Infovenster in de lay-outbalk en klik vervolgens op het tabblad Uiterlijk Uiterlijk.
3. Kies Tekst van plaatsvervanger in de lijst met objectstatussen (de tweede lijst op het tabblad).
4. Kies opties in het onderdeel Tekst.
Raadpleeg Tekst opmaken.
5. Druk op Enter of Tab of klik buiten het infovenster om de wijzigingen toe te passen.
Verwante onderwerpen
Veldlabels toevoegen en wijzigen
Objecten opmaken met het infovenster