Objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond bewerken > Objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond opmaken
 
Objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond opmaken
U kunt de opmaakkenmerken van lay-outobjecten, lay-outgedeelten en de lay-outachtergrond wijzigen om lay-outs aan te passen. Zo kunt u objecten, onderdelen en de achtergrond opvullen met een effen kleur, een kleurovergang of een afbeelding. Daarnaast kunt u ook opgeven dat objecten en onderdelen een rand hebben om vervolgens de kleur en de lijnstijl van de rand aan te passen.
De lay-outachtergrond, lay-outgedeelten en objecten zijn in een lay-out gelaagd. Als u de opvulling instelt op transparant voor objecten op de voorgrond, ziet u de objecten, onderdelen of de lay-outachtergrond erdoor. Als u bijvoorbeeld de opvulling van de lay-outachtergrond wijzigt maar het resultaat van uw wijziging niet ziet, maakt u de opvulling van de lay-outgedeelten (die zich op de voorgrond bevinden) transparant. Raadpleeg Opvulling, lijnstijl en omlijning instellen voor objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond.
Lay-outlagen met achtergrondgedeelten en -objecten
Opmerkingen 
Uw wijzigingen aan de opmaak worden alleen voor de huidige lay-out opgeslagen. Raadpleeg Stijlen maken voor lay-outobjecten, -gedeelten en -achtergrond en ermee werken als u wijzigingen wilt opslaan als een stijl die op andere objecten kan worden toegepast. Raadpleeg ook Een lay-outthema opslaan.