Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Diverse scriptstappen > Toepassing afsluiten

Toepassing afsluiten
Doel
Sluit alle geopende bestanden; sluit in FileMaker Pro het programma af.
Zie ook
Opmaak
Toepassing afsluiten
Opties
Geen.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server
Ja
FileMaker Go
Gedeeltelijk
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Gedeeltelijk
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
De scriptstap 'Toepassing afsluiten' doet het volgende in andere FileMaker-clients:
In FileMaker WebDirect wordt u afgemeld bij de huidige websessie en gaat u terug naar het Startpaneel van FileMaker WebDirect.
In FileMaker Go worden alle geopende databases gesloten en blijft FileMaker Go geopend.
In Custom Web Publishing wordt u afgemeld bij de huidige websessie, worden virtuele vensters gesloten maar wordt de webbrowser niet gesloten.
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript voorkomt dat de gebruiker de database in het weekend opent. Gestart door de BijEersteVensterOpenen scriptactivering.
Onderbreken door gebruiker toestaan [Uit]
If [DayName (Get (HuidigeDatum) ) = "Zaterdag" of DayName (Get (HuidigeDatum) ) = "Zondag"]
Toepassing afsluiten
End If
Verwante onderwerpen
Naslaggegevens voor scriptstappen (alfabetisch overzicht)
Naslaggegevens voor scriptstappen (lijst met categorieën)