FileMaker Pro Advanced gebruiken > Scripts debuggen (FileMaker Pro Advanced) > Scriptstappen uitschakelen (FileMaker Pro Advanced)

Scriptstappen uitschakelen (FileMaker Pro Advanced)
U kunt scriptstappen in- en uitschakelen om gedeelten van een script te testen. Wanneer u een script uitvoert, worden uitgeschakelde stappen genegeerd.
Zo schakelt u scriptstappen uit:
1. Kies in FileMaker Pro Advanced Scripts > Scriptwerkruimte.
2. Dubbelklik op het script dat de scriptstappen bevat die u wilt uitschakelen.
3. Selecteer in het script de scriptstappen en kies vervolgens Bewerken > Uitschakelen.
Opmerkingen
Om de kleurcodering van uitgeschakelde scriptstappen te bewerken, kiest u in de Scriptwerkruimte het menu Bekijken > Voorkeuren en klikt u op het tabblad Syntaxkleuren (Windows) of kiest u Bekijken > Voorkeuren van Scriptwerkruimte en klikt u op het tabblad Syntaxkleuren (macOS).
Verwante onderwerpen
Scripts debuggen (FileMaker Pro Advanced)
Scripts maken en bewerken
Gegevensinzage gebruiken (FileMaker Pro Advanced)