Verwijzingen > Auteursrechten

Auteursrechten
© 1992-2017 FileMaker, Inc. Alle rechten voorbehouden.
FileMaker, Inc.
5201 Patrick Henry Drive
Santa Clara, California 95054, VS
FileMaker, FileMaker Go en het bestandsmaplogo zijn handelsmerken van FileMaker, Inc. die in de VS en andere landen zijn geregistreerd. FileMaker WebDirect en FileMaker Cloud zijn handelsmerken van FileMaker, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
FileMaker-documentatie wordt auteursrechtelijk beschermd. U bent niet geautoriseerd om extra exemplaren te maken of deze documentatie te distribueren zonder schriftelijke toestemming van FileMaker. U mag deze documentatie alleen gebruiken met een geldige gelicentieerde kopie van FileMaker-software.
Alle personen, bedrijven, e-mailadressen en URL's in de voorbeelden zijn fictief. Eventuele gelijkenissen met bestaande personen, bedrijven, e-mailadressen of URL's berusten op louter toeval. De aftiteling is vermeld in de aftitelingsdocumenten die bij deze software zijn meegeleverd. Vermeldingen van producten en URL's van andere bedrijven zijn puur informatief en houden geen goedkeuring of aanbeveling in. FileMaker, Inc. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de prestaties van die producten.
Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: http://www.filemaker.com/nl.
Editie: 01