Översikt

FileMaker Go® kör FileMaker-lösningar på iPad och iPhone så att du enkelt kan hantera och dela information med ditt team var du än är. Bygg lösningar med FileMaker Pro och använd sedan FileMaker Go för att arbeta med dina data i en iOS-enhet.

Mer information om hur du skräddarsyr lösningar för FileMaker Go finns i FileMaker Go Utvecklingshandbok. Ytterligare FileMaker-dokumentation finns under Produktdokumentation.

Obs! Om du inte har FileMaker Pro installerat på datorn kan du besöka www.filemaker.com/se/ för en kostnadsfri testversion.