Werken met records

Werken met gegevens in een veld

Alle wijzigingen die u maakt, worden ook in het hostbestand doorgevoerd (tenzij u werkt met een bestand dat u naar uw apparaat hebt overgebracht).

Navigeer van veld naar veld

1. Tik op een veld.
  2. Tik in de werkbalk voor bewerkingen boven het toetsenbord op:
    • iPhone: pictogram Pijl-links of pictogram Pijl-rechts
    • iPad: Vorige of Volgende

Huidige datum, tijd of gebruikersnaam in een veld invoeren

1. Tik op het veld en tik vervolgens in de werkbalk boven het toetsenbord op symbool Gegevens invoeren
  2. Tik op een optie:
    • Huidige datum pictogram Datum voert de huidige datum in een datum-, getal-, tekst- of tijdstempelveld in.
    • Huidige tijd pictogram Tijd voert de huidige tijd in een tijd-, getal- of tekstveld in. (U kunt Huidige tijd ook kiezen om de huidige tijd en datum in een tijdstempelveld in te voegen.)
    • Huidige gebruikersnaam pictogram Gebruikersnaam voert de huidige gebruikersnaam in zoals deze in Instellingen is opgegeven.

Meerdere waarden uit een keuzelijst selecteren

1. Tik op het veld en kies een waarde.
  2. Tik nogmaals op het veld.
  3. Tik op het einde van de geselecteerde waarde.
  4. Selecteer meerdere waarden.

Werken met webviewers

Als een lay-out meerdere web viewers bevat, geeft FileMaker Go Web viewer inactief weer bovenaan de web viewers die inactief zijn.

Tik op een webviewer om deze actief te maken. Tik opnieuw om links te activeren of sleep om te scrollen.

Aantekeningen