Introduktion till FileMaker Pro > Använda Hjälp

Använda Hjälp
FileMaker Pro Hjälp innehåller omfattande stegvisa instruktioner om FileMaker Pro-funktioner.
Använda Hjälp när du har en internetanslutning
Välj Hjälp > FileMaker Pro Hjälp eller FileMaker Pro Advanced Hjälp. Om du behöver hjälp kan du göra följande:
Titta i innehållsförteckningen i Hjälp för att söka efter ämne. Om du inte ser innehållsförteckning klickar du på Knappen för innehållsförteckningen.
Klicka på knapparna på startsidan för att få hjälp med vanliga ämnen.
Söka efter särskilda ämnen genom att ange en ämnesrubrik eller ett nyckelord i sökrutan.
När du arbetar i en dialogruta trycker du på F1 (Windows) eller Kommando-§ (OS X).
I vissa dialogrutor visas knappen Hjälp-knappen i Windows (Windows) eller Hjälp-knappen i OS X (OS X) eller länken Mer information som du kan klicka på för kontextbaserad hjälp om att använda den dialogrutan.
I Scriptfönster kan du klicka på ett scriptsteg i sektionen för scriptsteg för att visa en beskrivning i Hjälp-sektionen. Om du vill visa mer information klickar du på Hjälp.
Använda Hjälp offline
Du kan få hjälp när du arbetar offline men du måste vara ansluten till internet för att hämta Hjälp.
Obs!  Du kan inte använda kontextbaserad hjälp om dialogrutor när du använder Hjälp offline.
1. Klicka på Hämta FileMaker Pro Hjälp på startsidan i Hjälp.
2. Om det behövs extraherar du den hämtade zip-filen.
3. Öppna filen Hjalp.html.
Så här skriver du ett hjälpavsnitt:
När Hjälp-ämnet visas klickar du på Knappen Skriv ut och därefter Skriv ut.