Referens > Felsökning

Felsökning
Om du har en fråga eller problem med något kan dessa grundläggande steg hjälpa dig att hitta en lösning.
1. Kontrollera att systemet uppfyller kraven.
Se tekniska specifikationer för FileMaker Pro.
2. Installera den senaste uppdateringen för FileMaker Pro: välj Hjälp > Sök efter uppdateringar.
3. Kontrollera dokumentationen och versionsanmärkningarna: välj Hjälp > Produktdokumentation.
4. FileMaker Knowledge Base innehåller mer information om vanliga felsökningsämnen.
Du kan söka efter fler svar på http://help.filemaker.com.
5. Publicera en fråga i FileMaker Community: välj Hjälp > FileMaker Community.
För fler supportalternativ väljer du Hjälp > Service och Support.
Obs!  Information i FileMaker Knowledge Base och FileMaker Community finns inte på alla språk.