Lägga till och visa data > Navigera i webbvisare

Navigera i webbvisare
Webbvisare liknar webbläsare med undantag för att de visar webbsidor direkt i FileMaker Pro. Den unika funktionen hos webbvisare är att de kan visa webbinnehåll som är relaterat till aktuell post. När du bläddrar igenom poster i en tabell med namn och adresser kan en webbvisare t.ex. visa en karta med platsen för adressen som anges i posten.
I webbvisare kan du visa webbsidor, klicka på länkar, fylla i formulär och utföra andra uppgifter än de du kan utföra i webbläsare. Använd snabbmenyn i en webbläsare när du vill göra följande:

För att
... väljer du detta på snabbmenyn
Gå framåt eller bakåt en sida
Bakåt eller Framåt.
Kopiera text eller bilder
Kopiera eller Kopiera bild (OS X). Du kan sedan klistra in i ett textfält, containerfält eller någon annan typ av fält.
Utför andra webbläsaruppgifter
Tillgängliga kommandon på snabbmenyn. Dessa kommandon är olika i Windows och OS X.
Relaterade avsnitt
Arbeta med webbvisare i layouter