Referens > Funktionsreferenser > Hämtningsfunktioner > Get ( TemporärSökväg )

Get ( TemporärSökväg )
Användning
Returnerar sökvägen till den temporära mapp som FileMaker Pro använder för aktuell användare eller sökvägen som FileMaker Server använder i systemet.
Format
Get ( TemporärSökväg )
Parameter
Ingen
Returnerad datatyp
text
Kommer från
FileMaker Pro 9.0
Beskrivning
Namnet på den temporära mappen börjar med S följt av ett nummer som representerar den session för databasmotorn under vilken bearbetningen genomfördes. Eftersom ditt operativsystem kontrollerar platsen för tillfälliga filer kan den returnerade sökvägen skilja sig från de exempel som visas. Den sökväg som returneras beror också på vilken produkt (FileMaker Pro eller FileMaker Server) som utför funktionen.
I FileMaker Pro raderas den temporära mappen och de filer den innehåller när FileMaker Pro avslutas. I scripts på serversidan kör varje schema sin egen session. När schemat är slutfört avslutas sessionen och den temporära mappen raderas.
Kommentar
I FileMaker WebDirect stöds inte denna funktion och en tom sträng returneras.
Exempel
Returnerar följande:
Windows: /C:/Users/username/AppData/Local/Temp/S10/
OS X: /Macintosh HD/var/folders/r8/k3_nw76d6t95mh6cf3d21fpc0000gn/T/S10/
De olika delarna i sökvägen kan skilja sig från dessa exempel så räkna inte med att sökvägen följer ett visst mönster.
Exempel på script finns i scriptsteget Utför script på server.
Relaterade avsnitt
Funktionsreferenser (efter kategori)