Referens > Funktionsreferenser > Hämtningsfunktioner > Get ( Layoutnamn )

Get ( Layoutnamn )
Användning
Returnerar namnet på layouten som visas.
Format
Get ( Layoutnamn )
Parameter
Ingen
Returnerad datatyp
text
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
Om flera fönster är öppna i den aktuella filen kan varje fönster ha ett eget värde för layoutnamn, men det returnerade resultatet gäller bara fönstret i förgrunden.
Kommentar
Du kan använda funktionen Get ( Layoutnummer ) som ett alternativ till Get (Layoutnamn) om det finns flera layouter med samma namn.
Exempel
Returnerar Produktlista om layouten Produktlista visas.
Returnerar Kundfaktura om layouten Kundfaktura visas.
Exempel på script finns i scriptsteget Utför script på server.
Relaterade avsnitt
Funktionsreferenser (efter kategori)