Referens > Funktionsreferenser > Hämtningsfunktioner > Get ( SenasteExternaFelDetalj )

Get ( SenasteExternaFelDetalj )
Användning
Returnerar text om fel som är externa till FileMaker och som returneras av Get (SenasteFel).
Format
Get ( SenasteExternaFelDetalj )
Parameter
Ingen
Returnerad datatyp
text
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
För scriptstegen ODBC-imports och Utför SQL returneras ett detaljerat ODBC-felmeddelande.
Om man arbetar med ODBC-datakällor i relationsdiagrammet returneras den läsbara felsträngen som genereras av ODBC-enheten.
Om det gäller åtgärder som försöker att ansluta till en värd på ett säkert sätt returneras ett felmeddelande gällande SSL-certifikat.
Exempel
Vid ODBC-importer och Utför SQL-scriptsteg returneras [DataDirect][Macintosh ODBC Driver Manager] Data-källnamn kan inte hittas och ingen standardenhet anges (-1) om namnet på en datakälla inte påträffades och enheten inte har angetts.
Relaterade avsnitt
Funktionsreferenser (efter kategori)
Använda operatorer i formler
Redigera ODBC-datakällor