Referens > Funktionsreferenser > Hämtningsfunktioner > Get ( Högkontrastfärg )

Get ( Högkontrastfärg )
Användning
Returnerar namnet på det aktuella färgschemat för högkontrast.
Format
Get ( Högkontrastfärg )
Parameter
Ingen
Returnerad datatyp
text
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
Den här funktionen returnerar namnet på det aktuella standardfärgschemat för högkontrast om tillvalet för högkontrast är aktiverat i Windows Hjälpmedelscenter och om färgschemat för högkontrast är aktivt. En tom sträng returneras om tillvalet inte är tillgängligt eller är inaktiverat, eller om funktionen används i OS X.
Kommentar
I FileMaker WebDirect stöds inte denna funktion och en tom sträng returneras.
Exempel
Returnerar Högkontrast vit om temat i Windows är inställt på Högkontrast vit.
Relaterade avsnitt
Funktionsreferenser (efter kategori)