Redigera objekt, layoutdelar och layoutbakgrund > Formatera och ställa in fältobjekt i layoutläge > Ändra ett pektangentbord

Ändra ett pektangentbord
Du kan konfigurera ett fält av typen text, numeriskt, datum, tid och tidsstämplar så att det använder ett särskilt typ av tangentbord som hjälper dig att snabbt kunna mata in värden i FileMaker Go.
Gör så här för att ändra ett pektangentbord:
1. I Layoutläge markerar du ett fält av typen text, numeriskt, datum, tid eller tidsstämpel.
2. Klicka på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Klicka sedan på Data Data-fliken.
3. Markera Pektangentbordstyp i området Funktionssätt och välj någon av följande tangentbordstyper i listan.

Välj
Så att FileMaker Go använder
System Default
Tangentbordet Siffror och interpunktion för fält av typen datum, tid och tidsstämpel och standardtangentbordet för iOS-enheten för fält av typen text och numerisk
Förvald för datatyp
Numeriskt tangentbord med 10 tangenter för numeriska fält, standardtangentbordet för iOS för textfält, tangentbordet Siffror och interpunktion för fält av typen datum, tid och tidsstämpel
ASCII
iOS standardtangentbord för ASCII
URL
iOS standardtangentbord för URL:er
E-post
iOS standardtangentbord för e-post
Num. tangentbord med 10 tangenter
Anpassat tangentbord med 10 tangenter (miniräknartyp)
Numeriskt tangentbord
iPhone/iPod touch: iOS standardtangentbord för siffror
iPad: anpassat numeriskt tangentbord som matchar det numeriska tangentbordet i iPhone
Siffror och interpunktion
iOS standardtangentbord Siffror och interpunktion
Telefon
Anpassat tangentbord med symboler som ofta används i telefonnummer
Relaterade avsnitt
scriptsteget Aktivera pektangentbord