Beginselen van FileMaker Pro > Bestanden openen en beheren > Zoomknoppen gebruiken

Zoomknoppen gebruiken
Gebruik de zoomknoppen knop Uitzoomen en knop Inzoomen (onder in het documentenvenster) als u de afbeelding op het scherm wilt vergroten of verkleinen.
Klik op het vak met het zoompercentage om vanuit een uitvergrote of verkleinde weergave snel terug te keren naar 100%.
Als u de knoppen voor in- en uitzoomen niet kunt gebruiken, is er waarschijnlijk een script uitgevoerd waardoor het zoomniveau is vergrendeld. Als u de zoomfunctie wilt herstellen, moet u een script uitvoeren met een stap waarmee u de vergrendelingsoptie voor het zoomniveau uitschakelt.
Opmerkingen
U kunt ook in- of uitzoomen door Weergave > Inzoomen of Uitzoomen te kiezen.
Als het apparaat ondersteuning voor bewegingen biedt, kunt u ook uw vingers samenknijpen of uiteenduwen om in of uit te zoomen.
Windows: wanneer de optie Vensterinhoud vergroten voor betere leesbaarheid op het tabblad Algemeen in het dialoogvenster Voorkeuren is ingeschakeld, of als uw systeem een HiDPI-scherm gebruikt, kunt u maximaal inzoomen tot 300%.