Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get ( TypeNetwerk )

Get ( TypeNetwerk )
Doel
Geeft in FileMaker Go als resultaat een getal dat het type netwerk voorstelt dat wordt gebruikt voor toegang tot het huidige bestand.
Opmaak
Get ( TypeNetwerk )
Parameters
Geen
Resulterend gegevenstype
getal
Afkomstig van
FileMaker Pro 13.0
Beschrijving
In FileMaker Go worden de volgende resultaten gegeven:
0 als het huidige bestand een lokaal bestand op een iOS-apparaat is
1 als het type netwerk onbekend is
2 voor een mobiel netwerk
3 voor een Wi-Fi-netwerk
Opmerking  In andere producten van de productlijn van FileMaker wordt deze functie niet ondersteund en wordt een lege tekenreeks als resultaat gegeven.
Voorbeelden
Geeft als resultaat 3 wanneer het bestand via een Wi-Fi-netwerk wordt geopend.