Objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond bewerken > Veldobjecten opmaken en instellen in de modus Lay-out > Opmaak opgeven voor tijdstempelvelden

Opmaak opgeven voor tijdstempelvelden
1. Selecteer in de lay-outmodus één of meer tijdstempelvelden.
2. Klik op Infovenster Knop Infovenster in de lay-outbalk en klik vervolgens op het tabblad Gegevens Gegevens.
3. Als u de datum wilt opmaken, klikt u in het onderdeel Gegevens opmaken op Datum Knop Datum en selecteert u vervolgens de gewenste opmaakopties.
Raadpleeg Opmaak opgeven voor datumvelden.
4. Als u de tijd (behalve het deel van de seconden) wilt opmaken, klikt u in het onderdeel Gegevens opmaken op Tijd Knop Tijd en selecteert u de gewenste opmaakopties.
Raadpleeg Opmaak opgeven voor tijdvelden.
5. Als u de seconden en de fracties van seconden wilt opmaken, klikt u in het onderdeel Gegevens opmaken op Getal Knop Getal en selecteert u vervolgens de gewenste opmaakopties.
Het gebied Getal bevat slechts twee opties die invloed hebben op de weergave van de secondencomponent: Vast aantal decimalen en Scheidingstekens. Raadpleeg Opmaak opgeven voor velden die getallen bevatten.
Opmerkingen
U moet een opmaak opgeven voor de datum- en tijdcomponenten voordat u er opmaak aan toekent. Als u Zoals ingevoerd selecteert voor Datum of Tijd, verschijnen de gegevens in het tijdstempelveld zoals die zijn ingevoerd.
Als u tijdstempels wilt opmaken op basis van de huidige systeeminstellingen wanneer het bestand wordt geopend, selecteert u Korte systeemdatum (bijvoorbeeld, 11/11/2014) of Lange systeemdatum (bijvoorbeeld, dinsdag, 11 november 2014) en Korte systeemtijd (bijvoorbeeld, 8:23 AM) of Lange systeemtijd (bijvoorbeeld, 8:23:54 AM).
Verwante onderwerpen
Tijdstempelvelden