Objecten, lay-outgedeelten en lay-outachtergrond bewerken > Veldobjecten opmaken en instellen in de modus Lay-out > Een touchtoetsenbord wijzigen

Een touchtoetsenbord wijzigen
U kunt tekst-, getal-, datum-, tijd- en tijdstempelvelden instellen om een specifiek type toetsenbord te gebruiken dat u helpt snel waarden in FileMaker Go in te voeren.
Zo wijzigt u een touchtoetsenbord:
1. Selecteer in de lay-outmodus een tekst-, getal-, datum-, tijd- of tijdstempelveld.
2. Klik op Infovenster Knop Infovenster in de lay-outbalk en klik vervolgens op het tabblad Gegevens Gegevens.
3. Selecteer Type touchtoetsenbord in het onderdeel Werking en selecteer één van de volgende typen toetsenborden uit de lijst.

Kiest u
Opdat FileMaker Go het volgende gebruikt
Systeemstandaard
Toetsenbord met cijfers en interpunctietekens voor datum-, tijd- en tijdstempelvelden en het standaardtoetsenbord voor het iOS-apparaat voor tekst- en getalvelden.
Standaard voor gegevenstype
Numeriek toetsenbord met 10 toetsen voor getalvelden, het standaard iOS-toetsenbord voor tekstvelden, en het toetsenbord met cijfers en interpunctietekens voor datum-, tijd- en tijdstempelvelden.
ASCII
Standaard ASCII-toetsenbord van iOS
URL
Standaard URL-toetsenbord van iOS
E-mail
Standaard e-mailtoetsenbord van iOS
Numeriek toetsenblok (10 toetsen)
Aangepast toetsenbord met 10 toetsen (net als bij rekenmachine)
Numeriek toetsenblok
iPhone/iPod touch: Standaard numeriek toetsenbord van iOS
iPad: aangepast numeriek toetsenbord dat overeenstemt met het numeriek iPhone-toetsenbord
Getallen en interpunctie
Standaardtoetsenbord met cijfers en interpunctietekens van iOS
Telefoon
Aangepast toetsenbord met vaak gebruikte symbolen in telefoonnummers
Verwante onderwerpen
Touch-toetsenbord inschakelen scriptstap