VidPanelVäxla
Utför ett script när en panelkontroll byter paneler. Detta kan hända i en flikkontroll, till exempel när en användare klickar på en inaktiv flikpanel eller när ett script ändrar fokus till ett objekt på en annan flikpanel.
När scriptet körs
Innan händelsen har bearbetats.
De lägen där utlösaren kan användas
Bearbetningsläge och Sökläge.
Resultat
Du kan använda Avsluta script scriptsteg i det utlösta scriptet för att returnera sant eller falskt.
 •
 •
Kommer från
FileMaker Pro 12.0
Kommentar
VidPanelVäxla tillämpas på hela panelkontrollen och inte på enskilda paneler. Om du vill hantera byten till särskilda paneler kan du använda funktionerna Get(UtlösareAktuellPanel) och Get(UtlösareMålPanel).
Relaterade avsnitt
Konfigurera scripttrigger
Ställa in scriptutlösare för layouter
Ställa in scriptutlösare för objekt