Ange skrivar- och pappersinställningar (OS X)
Utskrifter i FileMaker Pro skrivs ut på standardskrivaren i OS X, om du inte väljer en annan skrivare vid utskrift. Du kan ange olika pappersinställningar för varje FileMaker Pro-fil.
Så här anger du skrivar- och pappersinställningar:
1.
Öppna en databasfil och välj Arkiv > Utskriftsformat.
I Granskningsläge kan du också klicka på Utskriftsformat i statuslisten.
Dialogrutan Utskriftsformat visas.
2.
Markera Alla skrivare eller välj en skrivare under Format för.
Oftast är det bäst att låta Alla skrivare vara markerat. Välj en annan skrivare bara om du använder endast den skrivaren för utskrifter.
3.
Ange övriga inställningar för Pappersstorlek, Riktning och Skala.
Dessa pappers-, riktnings- och skalinställningar sparas i den aktuella filen och används nästa gång du skriver ut en layout i den här filen.