Poster skrivs inte ut
 •
Se om Aktuell post har valts i dialogrutan Skriv ut. Ändra tillvalet till Alla poster som bearbetas. Välj FileMaker Pro på menyn om du vill se det här tillvalet i OS X.
 •
 •
Layouten har ställts in på att visas i två eller fler kolumner medan kolumnernas bredd (det vita området i layouten) är alltför stor, så att antalet kolumner inte ryms inom sidans utskrivbara område. Detta medför att grupper av poster (speciellt de som skulle hamna i kolumnerna utanför sidans högra sida) inte skrivs ut. I layoutläget klickar du på Tillval för layout Knappen Tillval för layout i layoutlisten och anger sedan ett lämpligt antal kolumner. Justera sedan vid behov kolumnens högra marginal genom att klicka på den vertikala streckade linjen och dra den i layouten.
 •
Välj Layouter > Ordna delar i layoutläge. Om Dela upp en del på flera sidor är markerat, avmarkerar du det.
Relaterade avsnitt
Problem med utskrifter (Windows)
Problem med utskrifter (OS X)