Kortkommandon för databashantering (OS X)
Kortkommandon för fälttyper
Med följande kortkommandon kan du välja fälttyper för fälten när du arbetar på fliken Fält i dialogrutan Hantera databas.

Kortkommandon för att markera och ordna tabeller och relationer

Obs!  Om flera objekt delar samma inledande tecken kan du flytta markeringen till nästa förekomst genom att trycka på Kommando-G eller skriva tecknen på nytt.
Obs!  Om du vill markera genom att dra runt hela tabeller håller du ned Kommando medan du drar.
Kortkommandon för relationsdiagram

Obs!  Skift-klicka om du tillfälligt vill byta till utzoomningsläge.
Obs!  Skift-klicka om du tillfälligt vill byta till inzoomningsläge.